Kwaliteit

Sinds juni 2021 is Zorgboerderij Oldenbosch zelf aanbesteed bij het RIGG en sinds januari 2022 bij de gemeente Eemsdelta en Het Hogeland (WMO). Daarnaast is Zorgboerderij Oldenbosch aangesloten bij de Coöperatie Dichtbij. Coöperatie Dichtbij is een samenwerkingsverband van meer dan 70 organisaties in de jeugdhulp en thuiszorg.

- Zorgboerderij Oldenbosch voldoet aan alle voorwaarden en standaarden voor kwalitatief goede jeugdhulp

- Zorgboerderij Oldenbosch werkt met het systeem Nedap waarin privacy en gegevens op een goede manier worden beschermd

- Dankzij ons samenwerkingsverband met de Coöperatie Dichtbij zijn wij als een van de eersten op de hoogte van ontwikkelingen in beleid en wet- en regelgeving en staan wij in contact met diverse jeugdhulpaanbieders waarbij gebruikt gemaakt kan worden van elkaars expertise. 

De begeleiding van onze woongroep zijn HBO jeugdprofessionals met SKJ-registratie. De begeleiding op de dagbesteding wordt uitgevoerd door MBO professionals onder leiding van een HBO jeugdprofessional met SKJ-registratie. Ons team werkt actief aan deskundigheidsbevordering. Heeft u nog vragen? Dan kunt u bellen naar 0596-762601 (optie 1 voor afdeling jeugd) 


Groeien als mens

Wij zien je graag gelukkig, hier op de boerderij, maar ook later als je onze boerderij hebt verlaten. Daarom leer je hier meer dan een beroep en wonen. Wij willen dat onze boerderij een plek is waar je aandacht krijgt, je je thuis voelt, waar het veilig is en waar duidelijke regels zijn. Wij zien graag dat je zelfstandig wordt, je talenten ontplooit, jezelf ontwikkelt en jezelf leert kennen. Wij willen dat je de juiste mentaliteit en het juiste gedrag ontwikkelt. Dat je begrijpt wat het werk en de samenleving later van je verwachten. Wij vinden het belangrijk om de deelnemers steeds opnieuw op een creatieve wijze te verassen. Daarom geven wij ze iets meer aandacht dan ze verwachten, wij doen altijd iets extra's.