Kwaliteit

Zorgboerderij Oldenbosch is aangesloten bij de Coöperatie Dichtbij. Coöperatie Dichtbij is een samenwerkingsverband van meer dan 70 organisaties in de jeugdhulp en thuiszorg. Het lidmaatschap bij de Coöperatie Dichtbij zorgt ervoor dat Oldenbosch:

  • Voldoet aan alle voorwaarden en standaarden voor kwalitatief goede jeugdhulp
  • Werkt met een systeem waarin privacy en gegevens op een goede manier worden beschermd
  • Via de Coöperatie Dichtbij is aangesloten bij het RIGG en Zorg In Natura (ZIN) biedt
  • Als een van de eersten op de hoogte is van ontwikkelingen in beleid en wet- en regelgeving
  • In contact staat met diverse jeugdhulpaanbieders waarbij gebruikt gemaakt kan worden van elkaars expertise

Wat betekent dit voor u/uw zoon of dochter? Dat u formeel zorg ontvang vanuit de Coöperatie Dichtbij. Dit betekent dat u de naam van de Coöperatie wel voorbij ziet komen, maar waarschijnlijk niet of nauwelijks contact hebt met hen. Je zult in eerste instantie altijd contact hebben met uw contactpersoon van Oldenbosch. Mocht u hier vragen over hebben kunt u bellen naar 06 14 39 40 08.


Groeien als mens.

Wij zien je graag gelukkig, hier op de boerderij, maar ook later als je onze boerderij hebt verlaten. Daarom leer je hier meer dan een beroep en wonen. Wij willen dat onze boerderij een plek is waar je aandacht krijgt, je je thuis voelt, waar het veilig is en waar duidelijke regels zijn. Wij zien graag dat je zelfstandig wordt, je talenten ontplooit, jezelf ontwikkelt en jezelf leert kennen. Wij willen dat je de juiste mentaliteit en het juiste gedrag ontwikkelt. Dat je begrijpt wat het werk en de samenleving later van je verwachten. Wij vinden het belangrijk om de deelnemers steeds opnieuw op een creatieve wijze te verassen. Daarom geven wij ze iets meer aandacht dan ze verwachten, wij doen altijd iets extra's.

Al ons personeel voor de jeugd is SKJ-geregistreerd en werkt actief aan deskundigheidsbevordering.