De doelgroep

Bij Zorgboerderij Oldenbosch bieden wij dagopvang en wonen, aan volwassenen en ouderen. Onze doelgroep is breed. Er komen onder andere veel mensen met Dementie, maar wij hebben ook ruimte voor mensen uit andere doelgroepen. Wij denken in mogelijkheden. 

Wij hebben twee locaties in Holwierde. De boerderij aan de Dijkweg, en locatie Oldenbosch woonzorggroep aan de Hoofdweg. Op de boerderij bieden wij dagbesteding aan. Hier is er voor iedereen iets te doen, wat voor een fijne afwisseling zorgt. De dagopvang biedt plaats aan maximaal 10 personen, voor één of meerdere dagdelen per week. Er wordt rekening gehouden met de grootte van de groep, afhankelijk van de zorgzwaarte.

Op onze locatie Oldenbosch woonzorggroep aan de Hoofdweg, bevindt zich kleinschalig wonen met dementie. Hier kunnen negen mensen wonen met dementie. Overdag is er op deze locatie ook dagbesteding.

Ons doel? Mensen die intensieve zorg nodig hebben, zolang als het kan zoveel mogelijk vrijheid en welzijn laten ervaren en hun eigen regie over hun leven laten houden. Dit alles in een landelijke, huiselijke en kleinschalige setting.

Om een goed beeld te krijgen van wat wij doen, en om erachter te komen of de dagopvang of wonen een plek voor u of jou zou kunnen zijn, kunt u het beste eens komen kijken. Lijkt u dit wat? Neem dan contact op met Marga Boonstra (06 25 47 36 84)